Dikke oma kut familie

dikke oma kut familie

Daniël kwam van jongs af aan al graag bij zijn oma. Oma Tineke was een stevige oma. Zo eentje uit het boekje. Zo rond een jaar of vierenzestig, lichtgroene ogen met een ondeugende fonkeling, beetje grijs haar, stevige boezem, stevige kont en een vol figuur.

Opa Gerrit was een wat minder dikke man, iets groter, ook best wel grijzend haar en guitige ogen. Daniël was er aan gewend dat als hij bij opa en oma kwam, hij door oma altijd stevig geknuffeld werd. Eerst op schoot, en toen hij steeds groter werd nam oma hem in haar armen en drukte zijn hoofd tegen haar borst. Nu Daniël achttien geworden was en de hormonen wat meer op gingen steken viel het hen op dat oma hem steeds steviger aan haar borst drukte. Daniël vond het best wel een lekker gevoel, en soms drukte oma zijn hoofd tussen haar grote tieten waardoor zijn hoofd heerlijk zacht begraven was.

Ook bleef Daniël regelmatig logeren bij zijn oma. Opa was niet altijd thuis, die moest wel eens onregelmatig werken. Tijdens deze logeerpartijtjes was het heel gewoon dat er nergens de deuren dicht gingen als iedereen naar bed ging, en als je dat gewend bent, weet je niet beter. Zo ook de laatste keer dat Daniël kwam logeren. Opa was aan het werk, en oma zei tegen Daniël dat ze even ging douchen en daarna onder de wol zou gaan. Opa zou rond een uur of twee thuiskomen.

Terwijl oma ging douchen zapte Daniël nog wat langs de diverse Tv-kanalen, maar eigenlijk kon niets hem boeien. Hij besloot dan maar om alvast naar zijn kamer te gaan en als oma klaar was met douchen dan zou hij er even snel onder springen.

Onderweg naar zijn kamer liep hij langs de douche en kon niet laten even naar binnen te kijken. Oma stond nog onder de douche en liet de sproeier langs haar lichaam gaan. Daniël zag die grote tieten nu eens vanachter het douchegordijn. Tsjonge, dacht hij, dat zijn flinke joekels. Oma had niet in de gaten dat Daniël stond te kijken en ging gewoon door met de sproeier. Ze pakte haar dikke buik beet en trok een beetje aan haar vel zodat haar buik een beetje omhoog getrokken werd.

Daniël had nu een prachtig uitzicht op haar contouren. Die dikke tieten, die vette pens, en daaronder een paar stevige benen. Het leken wel kalkoenendijen. Hij zag oma zich een beetje voorover bukken en zag hoe ze de douchekop op de harde massagestraal zette, en de straal op haar dikke behaarde kut richtte. Oma zette haar benen wat uit elkaar en streelde met haar ene hand haar kutlippen, terwijl ze met de andere hand de sproeier op haar kittelaar richtte.

Daniël vond het zo’n geil gezicht dat hij zijn lul voelde groeien en begon hem uit zijn broek te halen. Al kijkend begon hij zich af te trekken. Ondertussen ging oma een beetje door de knieën en Daniël zag nu goed hoe zijn oma zich stond te vingeren onder de douche terwijl ze de hete waterstraal nu vol op haar kut zette. Oma kon bijna niet meer langs haar dikke buik kijken en ging nu op haar hurken zitten met haar rug tegen de muur en haar knieën wijd uit elkaar.

Daniël keek nu recht die grote kut in en zag dat oma steeds harder aan haar klitje begon te trekken. Daniëls lul begon te lekken en hij aarzelde. Het was wel zijn oma, maar hij vond haar ontiegelijk geil zoals ze zich daar onder de douche zat klaar te vingeren. Daniël besloot het erop te wagen en trok zijn kleren uit.

Zachtjes liep hij de douche in en kwam op zijn dikke oma af. Voorzichtig gleed zijn hand langs haar dikke tiet, en toen oma niet reageerde werd Daniël een beetje brutaler. Hij liet een tepel tussen zijn vingers door glijden en begon met zijn andere hand die bolle pens van zijn oma strelen. Daniël had niet in de gaten dat zijn oma heel snel even naar hem keek en haar ogen toen weer dicht deed. Oma begon nu te kreunen en Daniël liet zijn hand verder zakken. Hij gleed nu aan de onderkant van die dikke buik en voelde zijn oma’s volle schaamhaar.

Oma’s hand ging nu van haar kutje naar Daniëls been en begon hem een beetje te strelen. Daniël wist niet hoe hij het had. Dit had hij nooit gedacht. Af en toe wel eens gewenst als oma hem weer tussen die dikke tieten drukte, maar dit was toch wel heel erg geil. Daniël begon nu serieus te trekken aan die dikke tietspeen.

Oma had onder tussen met haar hand zijn zak bereikt en begon hem daar zachtjes te kneden. Daniël begon te kreunen van genot. Hij werd zo ontzettend geil, dat hij spontaan zijn vingers in zijn oma’s kut begon te duwen. Oma liet de sproeier los en pakte nu Daniëls lul en begon hem af te trekken. Met korte rukjes liet ze zijn voorhuid steeds verder naar achteren gaan tot zijn eikel glimmend en wel in haar handen lag. Daniëls vingers gleden nu in en uit die vette kut en het viel hem op dat oma wel een hele natte kut had.

Oma begon een beetje op te staan en trok Daniël aan zijn lul mee omhoog. Daniël liet zich niet kennen en pakte op zijn beurt haar dikke klit beet. Oma kon een kreun niet onderdrukken en begon te zuchten. Oma voelde haar orgasme komen, ze wilde het echter zo lang mogelijk uitstellen. Dit was zo lang geleden dat ze zo geil was geweest. Terwijl ze allebei stonden draaiden ze zich naar elkaar toe en keken elkaar voor het eerst in de ogen. We wonen in een alleenstaand huis weg van het dorp.

We zijn erg vrij opgevoed en schamen ons nergens voor. Als we zin hebben in seks dan doen we dat gewoon. Hetzij alleen of als er iemand thuis is die ook zin heeft, of je alleen even wilt helpen dan vinden wij dat de gewoonste zaak van de wereld. We beseffen dat we als gezin een buitenbeentje zijn, ik heb namelijk nog nergens bij vrienden of vriendinnen thuis gehoord dat zoiets bij hun ook gebeurt Mijn opa en oma van mijn moeders kant kunnen ook heerlijk meedoen en als ze dan op visite zijn is het vaak een ware orgie.

Maar de ouders van mijn vader zijn heel erg streng christelijk en zoals ik ze ken moet je van hen leven volgens een streng christelijk protocol. Als ze komen dan houden we ons in hun bijzijn heel netjes in. In de herfst van vorig jaar gebeurde er het volgende. Er werd op een maandag middag aangebeld, ik deed open en daar stond oma Geertruide, de moeder van mijn vader.

Ze was zonder jas helemaal verregend en koud. O, jongen, gelukkig zijn jullie thuis. Ik heb net je opa weggebracht naar de vergadering van de ouderlingen van de kerk en ben toen doorgereden naar jullie. Maar op de weg, 2 km hiervandaan begaf de auto het, dus moest ik het laatste stuk door de koude regen lopen. Ze was ondertussen naar de keuken gelopen met haar doorweekte kleding. Oma keek een beetje ongelovig “bedoel je dat jullie allemaal tegelijk in bad gaan?

Ga maar met mij mee naar buiten en doe daar je kleren uit. Help eens even mee Hans, jouw moeder haar kleren uittrekken”, riep ze tegen mijn vader.

Mijn oma schrok, want niemand had haar nog nooit naakt gezien. Alle natte kleding plakte aan haar lijf. Ik zal je kleren in de wasmachine doen en dan in de droger dan zijn ze over een uurtje of 2 wel weer goed om aan te trekken. Lars en Ellen helpen jullie vader even dan ga ik een hete grog maken”.

Mijn zus en ik waren in de buurt omdat we om het hoekje stonden te gluren. We hadden nu de onverwachte kans om het dikke lijf van onze preutse oma te zien. Beiden hielpen we haar geheel tegen haar zin in met uitkleden. Haar hoog gesloten bloes zat met heel veel knoopjes dicht. Haar lange rok zat met een knoop vast die ik onder haar vette buik moest losmaken, het lukte gelukkig, zodat we die naar beneden trokken en ze nu in haar donkere panty en onderhemd stond.

Wat een buik had dat mens. Haar hemd ging uit over haar hoofd en daar verscheen haar gigantische bh. Toen haar panty ook uit was kwam er een tent van een onderbroek tevoorschijn.

Mijn vader was op haar rug met de sluiting aan het worstelen en mijn zus en ik deden haar onderbroek naar beneden. Ik schrok in eerste instantie van de geweldige hoeveelheid schaamhaar die nu zichtbaar werd, ze had zich daar haar hele leven nog nooit geschoren.

Mijn moeder en zusje waren namelijk kaal en mijn andere oma had zich daar netjes geschoren. Ik kon het niet nalaten om in de broek te kijken en zag dat het geen wit kruis meer had, maar geel. En toen haar bh af was vielen haar borsten op haar dikke buik en zag je haar bruine dikke tepels naar beneden hangen.

Wij hadden onze kleren ook uitgedaan en mijn vader en ik liepen ongegeneerd met een stijve lul rond. Mijn naakte moeder kwam weer naar buiten met een hete grog en zag onze verbaasde gezichten. Ze glimlachte naar ons en gaf een knipoog. Ze klom via het trapje in het warme water, zodat wij van de onderkant haar zwarte schaamhaar konden zien en daar tussen de binnenschaamlippen zichtbaar werden. Ze volgde het voorstel van mijn moeder gehoorzaam op, maar was vol schaamte.

Ze ging tenslotte in het water zitten en moeder gaf haar die grog. Dan word je van binnen ook lekker warm”. Ze nam een slok en trok een vies gezicht. Er zit drank in, zei ze. Ja inderdaad zei mijn moeder. Ik drink nooit alcohol. Maar ook nu weer volgde ze mijn moeders raad braaf op en dronk langzaam het drankje op.

Ze werd steeds vrolijker en giecheliger. Toen het glas leeg was gingen wij ook het bad in en mijn vader en ik liepen met onze stijve lullen langs het gezicht van zijn verbaasde moeder. Mijn zus vroeg heel direct aan haar “oma neukt u wel eens”.

Oma kreeg bijna een beroerte, maar gaf toch antwoord. Dat duurt hooguit 3 min en dan is hij klaar en trek ik mijn broek en panty weer omhoog. Oma keek of ze water zag branden, “ik geloof het niet meisje”. Na 20 minuten zei mijn moeder dat we oma binnen maar eens wat moesten verwennen. We begeleidden de behoorlijk aangeschoten oma uit het bad naar binnen, droogden haar af en gingen naar onze relax kamer, waar allemaal matrassen op de grond lagen.

Mijn moeder nam de leiding en zei dat oma op haar rug moest gaan liggen en tegen mijn zus en mij gaf ze de opdracht om aan weerskanten van oma te knielen en haar van boven naar beneden te gaan likken. Mijn oma liet nu alles redelijk gewillig toe. Mijn zus en ik begonnen bij haar oorlellen, haar nek, haar lippen afzakkend naar haar oksels en haar tepels, waaraan wij wat langer bleven zuigen.

Oma werd duidelijk opgewonden en begon zachtjes te kreunen en te zuchten. Mijn moeder en vader keken geamuseerd toe, waarbij mijn vader mijn moeder rustig achterlangs neukte. Mijn zus en ik zakte verder naar beneden en likte haar dikke buik en navel en kwamen tussen haar benen, die wij verder uit elkaar drukten.

Onze tongen kwamen elkaar in haar kut tegen. Wij durfden rustig te zeggen dat wij de eersten waren die haar kut uitlikten. Het kreunen was nu overgegaan naar hijgen en roepen “o dit is lekker “ en “wat voelt dat raar”.

Onze handen en vingers deden ook hun werk en masseerden haar tieten en tepels. Toen we met onze vingers in haar kut wroetten en met onze tongen haar clitoris likten, begon ze te schreeuwen, met haar ogen te draaien en met haar lichaam te schokken. Wij knepen nog even hard in haar tepels. Ze kwam klaar en dat duurde wel 30 seconden lang.

.

Dikke oma kut familie

Oma gaf een gesmoorde schreeuw, omdat mijn zus nog steeds op haar mond zat te rijen, "dikke oma kut familie". Zou geiligheid dan toch een kwestie van genen zijn? Daniël besloot het erop te wagen en trok zijn kleren uit. Nadat ze hem dusdanig gepijpt had dat zijn pik niet harder kon worden, kleedde ze zich helemaal uit en zag ze dat de jonge gast op haar bank haar geil aan het aankijken. Oma had haar hand onder zijn zak gelegd en begon nu zijn ballen te kneden. Wie van jullie twee is in staat om een jonge kerel in notime klaar te krijgen! Net Mobiel  -  Opwindend.

AMATEUR SEKS FILMS BI VROUW ZOEKT

SM OPDRACHTEN SLAVIN AANGEBODEN